ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Kağıthane Atatürk İlkokulu Öğrencileri, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreninde Göz Kamaştırdı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, Kağıthane Atatürk İlkokulu öğrencileri tarafından büyük bir coşku ve duyguyla kutlandı. Okulun bahçesinde düzenlenen törende öğrenciler, tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi'ni anmak ve şehitleri minnetle anmak için çeşitli gösteriler sergiledi.

Törende, öğrencilerin hazırladığı gösteriler arasında Çanakkale Destanı'nın canlandırıldığı anlar yer aldı. Öğrenciler, büyük bir özveriyle hazırladıkları performanslarla izleyicileri duygulandırdı ve tarihimizin önemini bir kez daha vurguladılar.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin emekleriyle gerçekleştirilen etkinlik, törene katılan veliler ve misafirler tarafından büyük beğeni topladı. Kağıthane Atatürk İlkokulu ailesi, Çanakkale Zaferi'nin ve şehitlerimizin anısını her zaman yaşatmanın önemini bir kez daha hissetti.

19-03-202419-03-202419-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 19:00 - Görüntülenme: 44