T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KAĞITHANE - Atatürk İlkokulu

Okulumuz 3-B Sınıfı Öğrencilerinin Yazmış Olduğu Hikâyeler

Saygıdeğer Okul Topluluğu ve Değerli Okul Ailesi,

    Bu kitap, okulumuz öğrencilerinin yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini bir araya getirerek ortaya koydukları eşsiz hikâyeleri içermektedir.

    Her bir sayfa, öğrencilerimizin özgün düşüncelerini, duygularını ve hayallerini yansıtmaktadır. Bu kitap, onların birbirinden farklı dünyalarını keşfetmelerine ve kendi benzersiz seslerini bulmalarına olanak tanıyan bir yolculuktur.

    Eğitim, sadece ders kitaplarında bulunan bilgilerden ibaret değildir; aynı zamanda öğrencilerimizin yaratıcılıklarını geliştirmeleri, düşünme becerilerini güçlendirmeleri ve hayal güçlerini genişletmeleriyle de ilgilidir. Bu kitap, bu önemli değerleri vurgulamak adına bir adım olarak karşımıza çıkıyor.

    Öğrencilerimizin bu kitaptaki başarılarına tanıklık etmek, onların gelecekteki başarılarını da canlı bir şekilde hayal etmemize olanak tanıyor. Umuyorum ki bu hikâyeler, geleceğimizin liderlerinin ne kadar parlak ve yaratıcı olabileceğini göstermektedir.

    Tüm öğrencilere ve öğretmenimiz Alaattin Portakal'a teşekkür eder, bu kitabın okurları için keyifli ve ilham verici bir okuma deneyimi olmasını dilerim.

Saygılarımla,

 

                 Kenan AÇIKGÖZ (Kağıthane Atatürk İlkokulu Müdürü)

Sınıf Öğretmenimiz Alaattin PORTAKAL'ın rehberliğinde öğrencilerinin yazmış olduğu hikâye kitabını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz.

 https://view.genial.ly/65b0f84fe4aeba0014721b1d/presentation-essential-presentation

 

09-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.03.2024 - Güncelleme: 09.03.2024 16:39 - Görüntülenme: 130
  Beğen | 1  kişi beğendi