T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KAĞITHANE - Atatürk İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Kağıthane Atatürk İlkokulu Öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı

Kağıthane Atatürk İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı renkli etkinliklerle kutladı. Okul bahçesinde düzenlenen törende öğrenciler, coşkuyla bayrağımızı dalgalandırarak, büyük bir gurur ve sevinç içindeydi.

Okulun bahçesinde kurulan sahnede öğrenciler, 23 Nisan'ın önemini vurgulayan şiirler okudu, dans gösterileri sergiledi ve müzik dinletileriyle coşkuyu doruğa çıkardı. Programda ayrıca, öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalar ve oyunlarla da eğlenceli anlar yaşandı.

Okul Müdürü, etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek, "Bugün burada, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz." dedi.

Öğrenciler ise, bayramlarını kutlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, öğretmenlerine ve okul yönetimine teşekkür etti.

 

Kağıthane İlçe Emniyet Teşkilatı ziyaretimizi okul müdürümüz Kenan Açıkgöz ve öğretmenimiz Meral Karahasan'ın eşliğinde  makam koltuğuna oturan öğrencilerimiz  Emir, Bera İpek, Muhammet Bozkuş, Berat Zekeriya Çiftçi bizleri gururlandırdılar. 

23-04-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

24-04-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

Öğrencimiz Enir Bera İpek'in yapmış olduğu konuşmayı aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz.

 

 Kutlamalar sırasında öğretmen ve öğrencilerimiz birlikte eğlendiler.

 

 

Okulumuzda yapılan diğer kutlama etkinliklerini izlemek için videolara tıklayabilirsiniz.

 

 ,

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.04.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 14:41 - Görüntülenme: 297
  Beğen | 19  kişi beğendi