Okulumuzda İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası (4-10 Mayıs)

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

Her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutladığımız İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası, bilinçli ve sağlıklı bir çalışma ortamının önemini vurgulamak için önemli bir fırsat sunuyor. Bu yıl da Kağıthane Atatürk İlkokulu olarak, öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.

İş sağlığı ve güvenliği, sadece işyerlerinde değil, okullarımızda da büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımızın eğitim aldığı ortamların güvenli ve sağlıklı olması, onların fiziksel ve zihinsel gelişimine olumlu katkı sağlar. Bu bilinçle, hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrencilerimizin iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçlenmelerine destek olmayı hedefliyoruz.

Bu kapsamda, öğrencilerimize güvenli oyun alanları oluşturmak, temizlik ve hijyen konusunda bilinçlendirmeler yapmak, yangın tatbikatları düzenlemek ve trafik kuralları konusunda eğitimler vermek gibi etkinlikler planlanmıştır.

Tüm bu etkinliklerin yanı sıra, öğrencilerimizi iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirmek amacıyla sınıflarımızda özel dersler düzenlenecek ve konuyla ilgili bilgilendirici broşürler dağıtılacaktır.

Bizler, Kağıthane Atatürk İlkokulu olarak öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği konusunda sürekli olarak çalışmalar yürüterek, onların daha güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak için çaba gösteriyoruz. Bu hafta boyunca gerçekleştireceğimiz etkinliklerle, öğrencilerimizi iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçlendirerek sağlıklı bir geleceğe adım atmalarına katkı sağlamayı amaçlıyoruz.

Ebeveynlerimizin ve öğrencilerimizin desteğiyle, sağlıklı ve güvenli bir eğitim ortamı oluşturmak için birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

09-05-202409-05-202409-05-202409-05-202409-05-202409-05-202409-05-202409-05-2024

Yayın: 09.05.2024 - Güncelleme: 09.05.2024 14:30 - Görüntülenme: 24