Atatürk İlkokulu

Seyrantepe Mahallesi, Can Sokak, No6 KAĞITHANE
Vizyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM (ÖĞLENCİ)
13.10-17:00
Ulaşım
Seyrantepe- Topkapı 41ST, Seyrantepe - Kabataş 27SE, 27M İETT Otobüsleri ile ayrıca Seyrantepe Metrosu ve Seyrantepe -Topkapı dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanır
Seyrantepe Mh.Can SK. No:6 Kağıthane
İl Merkezine 8 km İlçe Merkezine 2 km
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI, SEK SEK YARIŞMALARI
YEMEKTE DENGE PROJESİ
Diğer Hususlar
OKULUMUZ BİNASI GÜÇLENDİRMEYE ALINDIĞINDAN EĞİTİM ÖĞRETİME 01.09.2021 TARİHİNDEN İTİBAREN 1 ÖĞRETİM YILI SÜRESİNCE DR. SADIK AHMET ANADOLU LİSESİ BİNASINDA ÖĞLENCİ OLARAK DEVAM EDİLECEKTİR.